leeo solist leeo solist muzica usoara muzica usoara muzica live

Formatie nunta

Flexibilitatea serviciilor companiei noastre, în funcţie de dorinţele dumneavoastră, ne permite să vă sprijinim în realizarea obiectivelor propuse, dar şi să vă consiliem pentru realizarea acestora, în funcţie de contextul în care se desfaşoară evenimentul respectiv. De aceea, pentru formatie nunta si orice alt eveniment, putem stabili de comun acord, atât numărul de instrumentişti, cât şi instrumentele în sine.

Orchestra Angel

Suntem aici pentru a celebra melodia sentimentelor, ritmul şi poezia trăirilor umane. Virtuozi ai artei lor, instrumentişti de mare valoare, componenţii Orchestrei Angel, sub bagheta maestrului Dan Ionescu, acoperă o gamă largă de genuri muzicale, aducând rafinament şi distincţie evenimentelor dumneavoastră. În colaborare cu solişti vocali de renume şi cu trupe de dans profesioniste, Orchestra Angel vă oferă clipe de neuitat, prin programe alese şi adaptate fiecărei ocazii.

Formatie evenimente

Echipa noastra doreste sa raspunda tuturor provocarilor legate de organizarea cat mai complexa a unui eveniment privat. Orchestra Angel sprijina si sfatuieste clientii sa aleaga cel mai dinamic si creativ mod de a transmite mesajul brand-ului catre: clienti, parteneri si invitati prin organizarea unui eveniment. Organizam evenimente private, pentru companii si institutii, oferind suportul logistic necesar promovarii imaginii, lansarii produselor sau serviciilor, campaniilor de comunicare, marketing si PR.solisti romani - solisti vocali - muzica live

Desi disparut temporar din peisajul muzical românesc, Leeo(Florin Gheorghe), fondatorul trupei „Colour Mix“, pregateste un material discografic pentru a reveni in atentia publicului si pentru a concura in clasamentele de specialitate.

Debutul lui Leeo a avut loc in anul 1991 la o emisiune-concurs intitulata „O melodie dintr-o suta“ si difuzata la televiziunea româna. Publicul l-a desemnat câstigator a trei editii consecutive si i-a acordat marele premiu la gala finala. „Aveam 16 ani si am avut curajul sa intru intr-o lupta cu mai-marii si greii din muzica româneasca din vremea aceea“, a declarat tânarul artist.

Primul sau material discografic a aparut in anul 1992, piesa „Vino“ fiind cea care a dat numele discului, iar cel de-al doilea album a venit dupa doi ani si a fost intitulat „Iubire sau iluzie“. Piesele celor doua albume au fost incununate de succes la momentul respectiv, fiind promovate atât in turnee prin tara, cât si in strainatate.

In anul 1999, Leeo hotaraste sa renunte la cariera solo pentru a infiinta trupa „Colour Mix“, care timp de doi ani s-a bucurat de reactia pozitiva a publicului, piesa lor de referinta fiind „Lasa-ma sa cred“ cu care a lansat cel de-al treilea album muzical.

Cel mai recent material discografic al sau il reprezinta un album de colinde, iar in prezent lucreaza in studio la urmatorul disc, care va aparea sub numele de scena Leo. Noul disc va contine piese latino cu usoare influente rock, soul, funky, pentru a-i conferi un aspect comercial.

„Urmarim o usoara urma de comercial, ca sa ne putem vinde albumul sau sa ne putem face cunoscuti, dar totodata venim cu profesionalism, cu armonie, cu improvizatie, cu instrumente adevarate. Sa mi se ierte lipsa de modestie, dar tin sa precizez ca eu am peste 2.000 de spectacole sustinute live“, a spus Leo.

Florin Gheorghe, Leeo pentru prieteni, studiaza pianul de la cinci ani, a absolvit Liceul „George Enescu“ din Bucuresti, a luat lectii de muzica usoara, jazz cu Marius Pop si de canto cu Viorela Filip la Scoala populara de Arte, iar apoi a urmat un Conservator particular in Bucuresti, pentru a avea libertatea de a realiza turneele in paralel cu scoala.

Romantic incurabil, interpretul de muzica latino cânta dragostea in versurile sale si condamna muzica electronica: „Ma declar total impotriva muzicii house”. Muzica inseamna melodie. Ar trebui sa facem in asa fel incât publicul sa primeasca prin intermediul undelor radio sau ale televiziunilor muzica de buna calitate, cu versuri frumoase si cu linie melodica destul de accesibila“.

  Muzica usoara  Genuri muzicale  


Leeo galerie video

pentru a viziona un videoclip al artistului Leeo, executati click pe imaginea dorita

  • Leeo
  • Leeo
  • Leeo
  • Leeo
  • Leeo
  • Leeo

  precendent:    
  Camelia Florescu

Leeo solist muzica usoara solist leeo