muzica jazz orchestra angel

Formatie nunta

Flexibilitatea serviciilor companiei noastre, în funcţie de dorinţele dumneavoastră, ne permite să vă sprijinim în realizarea obiectivelor propuse, dar şi să vă consiliem pentru realizarea acestora, în funcţie de contextul în care se desfaşoară evenimentul respectiv. De aceea, pentru formatie nunta si orice alt eveniment, putem stabili de comun acord, atât numărul de instrumentişti, cât şi instrumentele în sine.

Orchestra Angel

Suntem aici pentru a celebra melodia sentimentelor, ritmul şi poezia trăirilor umane. Virtuozi ai artei lor, instrumentişti de mare valoare, componenţii Orchestrei Angel, sub bagheta maestrului Dan Ionescu, acoperă o gamă largă de genuri muzicale, aducând rafinament şi distincţie evenimentelor dumneavoastră. În colaborare cu solişti vocali de renume şi cu trupe de dans profesioniste, Orchestra Angel vă oferă clipe de neuitat, prin programe alese şi adaptate fiecărei ocazii.

Formatie evenimente

Echipa noastra doreste sa raspunda tuturor provocarilor legate de organizarea cat mai complexa a unui eveniment privat. Orchestra Angel sprijina si sfatuieste clientii sa aleaga cel mai dinamic si creativ mod de a transmite mesajul brand-ului catre: clienti, parteneri si invitati prin organizarea unui eveniment. Organizam evenimente private, pentru companii si institutii, oferind suportul logistic necesar promovarii imaginii, lansarii produselor sau serviciilor, campaniilor de comunicare, marketing si PR.muzica jazz - orchestra angel

In pofida faptului ca asimileaza cu usurinta elemente de cultura muzicala, jazz-ul isi pastreaza originalitate.

Muzica jazz este un fenomen cultural-muzical al secolului al XX−lea, care a influenţat în mare măsură, dezvoltarea dansului şi muzicii contemporane.

În istoria sa de peste o sută de ani jazzul a suferit numeroase transformări si s-a divizat în diverse stiluri, cu semnificatii diferite, astfel încât este greu de spus ce este "tipic" pentru jazz. Specificul culturii jazz este de aşa natură, că multe elemente ale jazz-ului şi chiar maniera de interpretare au fost preluate şi utilizate în creaţia sa de mai multe ansambluri de estradă.

Muzica jazz Muzica jazz

Dan Ionescu si Orchestra Angel interpreteaza standarduri de jazz cunoscute in diferite maniere de interpretare si formule orchestrale incat sa creeze o atmosfera placuta si unica la orice fel de eveniment.


Muzica Jazz galerie video

pentru a viziona un videoclip executati click pe imaginea dorita

  • Candy Dulfer
  • Sweet Home Chicago - Titi H
  • Take the A Train

urmator:  
Muzica clasica      
  precendent:    
  Muzica usoara

Muzica Jazz Orchestra Angel