alin suceveanu solist alin suceveanu solist muzica populara muzica populara muzica live

Formatie nunta

Flexibilitatea serviciilor companiei noastre, în funcţie de dorinţele dumneavoastră, ne permite să vă sprijinim în realizarea obiectivelor propuse, dar şi să vă consiliem pentru realizarea acestora, în funcţie de contextul în care se desfaşoară evenimentul respectiv. De aceea, pentru formatie nunta si orice alt eveniment, putem stabili de comun acord, atât numărul de instrumentişti, cât şi instrumentele în sine.

Orchestra Angel

Suntem aici pentru a celebra melodia sentimentelor, ritmul şi poezia trăirilor umane. Virtuozi ai artei lor, instrumentişti de mare valoare, componenţii Orchestrei Angel, sub bagheta maestrului Dan Ionescu, acoperă o gamă largă de genuri muzicale, aducând rafinament şi distincţie evenimentelor dumneavoastră. În colaborare cu solişti vocali de renume şi cu trupe de dans profesioniste, Orchestra Angel vă oferă clipe de neuitat, prin programe alese şi adaptate fiecărei ocazii.

Formatie evenimente

Echipa noastra doreste sa raspunda tuturor provocarilor legate de organizarea cat mai complexa a unui eveniment privat. Orchestra Angel sprijina si sfatuieste clientii sa aleaga cel mai dinamic si creativ mod de a transmite mesajul brand-ului catre: clienti, parteneri si invitati prin organizarea unui eveniment. Organizam evenimente private, pentru companii si institutii, oferind suportul logistic necesar promovarii imaginii, lansarii produselor sau serviciilor, campaniilor de comunicare, marketing si PR.solisti romani - solisti vocali - muzica live

Din frageda pruncie fiind inconjurat de minunata si ametitoarea mireasma a muzicii, a urmat studiile muzicale primare si liceale la Liceul de Arta „Ciprian Porumbescu”, in urbea natala, in cetatea Sucevei, dupa care le-a desavarsit in Bucuresti, urmand Facultatea de Muzica din cadrul Universitatii „Spiru Haret”.

Cea mai de valoare scoala a fost cea pe care a urmat-o cu multa sarguinta, daruire si placere, ca membru al Ansamblului de Copii si Tineri „Balada Bucovinei”, unde l-a avut drept mentor pe distinsul dirijor si folclorist, maestrul George Sarbu. Aici, Alin Suceveanu a inmugurit si a crescut un falnic stejar al cantecului bucovinean, aici s-a plamadit ca artist, si tot impreuna cu acest ansamblu a colindat in lung si-n lat lumea, falindu-se cu folclorul nostru. Un pas mic pentru folclorul muzical romanesc, insa un pas mare pentru artistul Alin Suceveanu, a fost primul sau album „Scumpa floare-i norocu”, reprezentrand si debutul sau in lumea interpretilor de cant traditional, album ce a ajuns in casele iubitorilor de muzica traditionala romaneasca in anul 2004.

Alin Suceveanu

Pentru ca sa aminteasca si lumii de plaiurile natale, si-a luat numele de Alin Suceveanu si a pornit sa picure in inimile oamenilor, prin cantecul sau, cate un strop de fericire.

Ajuns in valtoarea de neoprit a Bucurestilor, incepe sa aiba o bogata activitate artistica, meritand mentionate urmatoarele: Colaborator al Ansamblului Artistic „Ciocarlia” al Ministerului Administratiei si Internelor, Bucuresti (director: Gheorghe Sapunaru / Ionut Sidau / Steliana Sima, dirijor: Marian Alexandru) Colaborator al Cercului de Muzica Populara al Centrului Cultural al M.A.I., Bucuresti (dirijor: Marius Olmazu) Colaborator al Ansamblului „Cununa Carpatilor” al Centrului Cultural „Tinerimea Romana”, Bucuresti (dirijor: Georghe Popa).

  Muzica populara  Genuri muzicale  


Alin Suceveanu galerie video

pentru a viziona un videoclip al artistului Alin Suceveanu, executati click pe imaginea dorita

  • Alin Suceveanu

urmator:  
Camelia Florescu      
  precendent:    
  Elena Ionescu Mateescu

Alin Suceveanu solist muzica populara solist alin suceveanu