muzica cafe concert orchestra angel

Formatie nunta

Flexibilitatea serviciilor companiei noastre, în funcţie de dorinţele dumneavoastră, ne permite să vă sprijinim în realizarea obiectivelor propuse, dar şi să vă consiliem pentru realizarea acestora, în funcţie de contextul în care se desfaşoară evenimentul respectiv. De aceea, pentru formatie nunta si orice alt eveniment, putem stabili de comun acord, atât numărul de instrumentişti, cât şi instrumentele în sine.

Orchestra Angel

Suntem aici pentru a celebra melodia sentimentelor, ritmul şi poezia trăirilor umane. Virtuozi ai artei lor, instrumentişti de mare valoare, componenţii Orchestrei Angel, sub bagheta maestrului Dan Ionescu, acoperă o gamă largă de genuri muzicale, aducând rafinament şi distincţie evenimentelor dumneavoastră. În colaborare cu solişti vocali de renume şi cu trupe de dans profesioniste, Orchestra Angel vă oferă clipe de neuitat, prin programe alese şi adaptate fiecărei ocazii.

Formatie evenimente

Echipa noastra doreste sa raspunda tuturor provocarilor legate de organizarea cat mai complexa a unui eveniment privat. Orchestra Angel sprijina si sfatuieste clientii sa aleaga cel mai dinamic si creativ mod de a transmite mesajul brand-ului catre: clienti, parteneri si invitati prin organizarea unui eveniment. Organizam evenimente private, pentru companii si institutii, oferind suportul logistic necesar promovarii imaginii, lansarii produselor sau serviciilor, campaniilor de comunicare, marketing si PR.muzica cafe concert - orchestra angel

Cafe concert-ul" este un gen de muzica aparut pentru prima data in elegantele terase si cafenele din Franta perioadei "Belle Epoque", unde grupuri mici formate din 3-4 muzicieni isi delectau discret auditoriul cu piesele cunoscute ale vremii. Desi interpretarea muzicala era libertina si uneori chiar indrazneata pentru acea perioada, cafe concert-ul s-a bucurat de succes intrucat nu existau nici un fel de referiri politice sau religioase, asa cum se intampla in majoritatea celorlalte stiluri de muzica.

In acelasi timp, cresterea popularitatii s-a datorat si muzicienilor din aceste mici formatii cafe concert adaptandu-si intotdeauna repertoriul si volumul in functie de dorintele publicului. Astfel, unul dintre cei mai renumiti muzicieni ai genului cafe concert a fost si cunoscutul compozitor si violinist Georges Boulanger.

Cafe Concert Cafe Concert

In zilele noastre, cafe concert-ul se bucura in continuare de succes, fiind un gen de muzica indragit si ascultat in cadrul tuturor tipurilor de evenimente, dar si in cluburi special dedicate.

Din totdeauna muzica live a condimentat si a conferit o nota eleganta oricarui eveniment, iar cafe concert -ul a fost si a ramas cea mai eleganta forma a muzicii de calitate.


Muzica Cafe Concert galerie video

pentru a viziona un videoclip executati click pe imaginea dorita

  • Fane Marinache - Rapsodia Romana
  • Petite Fleur
  • Crazy - Dan Ionescu

  precendent:    
  Muzica clasica

Muzica Cafe Concert Orchestra Angel